Răsturnare de situaţie în cazul mămicii de 19 ani, găsită moartă în baie? Controversa cauzei morţii

Răsturnare de situaţie în cazul mămicii de 19 ani, găsită moartă în baie? Controversa cauzei morţii © Facebook

Moartea Anei Maria, tânăra de 19 ani care a fost găsită fără suflare în baie, de o rudă, a şocat întreaga ţară. În urma ei a rămas o fetiţă de doar cinci luni. S-a spus că tânăra mămică a făcut infarct, dar acum se creionează fel de fel de ipoteze, după o informaţie apărută în mediul online.

Ana Maria, în vârstă de 19 ani, a fost găsită fără suflare în baie, în propria locuinţă din Nazarcea, Constanţa. Nimeni nu ştia ca tânăra să fi avut vreo problemă de sănătate. Familia a sunat de urgenţă la 112, cu speranţa că nu e prea târziu pentru mămica de 19 ani. 

Cadrele medicale ajunse la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru Ana Maria. Manevrele de resuscitare au fost în zadar şi a urmat constatarea decesului. 

Iniţial, s-a spus că, în urma necropsiei, medicii legişti au ajuns la concluzia că tânăra mămică a murit în urma unui infarct. Iată că, la scurt timp de la apariţia veştii morţii în spaţiul public, o altă informaţie zguduie cazul. 

O persoană ce ar fi apropiată a Anei Maria susţine pe social media, că tânăra de 19 ani "nu a facut infarct (...) Nimeni nu știe de ce a murit", spune Andreea. Astfel, până în acest moment, pe certificatul de deces ar scrie că moartea Anei Maria a fost provocată de o "cauză neprecizată".

Mesajele de condoleanţe curg pe social media

"Off Doamne, ziua și câte un copil piere, Doamne ferește de asemenea nenorociri! 😭😭😭💔💔💔🙏🙏🙏Condoleanțe familiei!!😭💔🙏 / Dumnezeu să o odihnească în pace! Păcat prea tânără! Condoleanțe familiei😢😢😢😢 / 🙏🏻😭 Cel mai frumos înger și cea mai dragă ființă😭❤️ Ana noastră, Dumnezeu să o ierte😭 Nici acum nu-mi vine să cred...", sunt câteva dintre mesajele de condoleanțe.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro