Răsturnare de situație în cazul morţii Cristinei Ţopescu. De ce ar fi pierit jurnalista

Răsturnare de situație în cazul morţii Cristinei Ţopescu. De ce ar fi pierit jurnalista © captură video - arhivă

După ce medicii legişti au anunţat că necropsia pe inima regretatei jurnaliste s-a încheiat şi au comunicat rezultatele, medicul cardiolog Horaţiu Moldovan a făcut primele declaraţii în acest context. Ce arată, de fapt, necropsia?

Medicii legişti de la Serviciul de Medicină Legală au anunţat miercuri, 15 ianuarie că necropsia pe inima Cristinei Ţopescu s-a încheiat. Legiştii au constatat în urma necropsiei că inima jurnalistei era mai grasă decât ar fi trebuit în mod normal.

Anomalia aceasta ar fi şi cauza presupusului infarct. 

Specialistul Horaţiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii a explicat totul despre presupra cauză a morţii. Conform celor spuse de medicul chirurg, încărcarea grasă a nimii ar putea să conducă indirect la moarte.

"Încărcarea grasă a inimii este o condiție anatomică relativ frecventă care nu are neapărat o implicație patologică. Ea se poate asocia uneori, dar nu în mod obligatoriu și poate să predispună la tulburări de ritm cardiac care să conducă și la oprirea cardiacă", a explicat Horațiu Moldovan la Antena3.

Ce se va întâmpla cu cenușa Cristinei Țopescu, după incinerare

Cristina Ţopescu va fi incinerată joi, la Crematoriul Vitan-Bârzeşti. Potrivit „Agenția VIP”, cenușa jurnalistei va fi împrăștiată undeva prin București, locația exactă nefiind divulgată de Rodica Ţopescu. 

La ceremonia de incinerare vor lua parte doar rudele şi apropiaţii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro