Răsturnare de situaţie în cazul tânărului care a supravieţuit, după ce maşina lui s-a rupt în două! De ce nu a vrut să meargă la spital

Răsturnare de situaţie în cazul tânărului care a supravieţuit, după ce maşina lui s-a rupt în două! De ce nu a vrut să meargă la spital © adevărul.ro

În această seară a avut loc un accident grav, în urma căruia un şofer a supravieţuit unui impact deosebit de puternic.

Tânărul, în vârstă de 21 de ani, a călcat acceleraţia mult prea mult, motiv pentru care a ajuns să se izbească cu maşina de un cap de pod. Deşi maşina a fost efectiv rupă în două, şoferul a scăpat nevătămat.

După impact, băiatul a ieşit singur din mormanul de fiare, ba chiar a aşteptat ca echipajele de salvare şi pompieri să ajungă la faţa locului, de unde le-a făcut cu mâna.

După spusele lui, s-a simţit ca şi cum s-ar fi născut a doua oară. Chiar şi salvatorii au apreciat faptul că tânărul purta centura de singuranţă, iar airbag-urile funcţionau perfect, altfel îmtâmplarea ar fi putut sfârşi tragic.

"Norocul lui a fost că a avut centura de siguranţă pusă şi au funcţionat airbag-urile corect. Altfel era foarte grav. Cercetările sunt în curs de desfăşurare", informează şeful Serviciului Rutier al IPJ Vaslui.

De ce a refuzat şoferul transportul la spital

Deşi medicii sosiţi la faţa locului i-au propus tânărului să meargă la spital pentru un control, băiatul nu a dorit să plece de lângă ce a mai rămas din maşina lui. Motivul este că îi era teamă ca nu cumnva oamenii adunaţi la locul accidentului să îi fure din piesele maşinii distruse sau din obiectele de valoare aflate în ea.

După mai multe rugăminţi ale medicilor, tânărul de 21 de ani a acceptat transportul la spitalul din Bărlad, potrivit vremeanoua.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro