Răsturnare de situaţie, în “Dosarul Caracal” / Ce au decis poliţiştii!

+4 click pentru
galerie

În timp ce Gheorghe Dincă este judecat pentru că le-a răpit şi ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, poliţiştii au luat o decizie neaşteptată.

Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu au fost declarate moarte oficial, recent, când procurorii DIICOT au trimis în instanţă “Dosarul Caracal”, menţionând, fără dubii, că Gheorghe Dincă le-a ucis pe fete şi le-a incendiat cadavrele. În pofida afirmaţiilor publice făcute de DIICOT, poliţiştii nu par convinşi că Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu ar fi moarte, aşa că fetele sunt căutate în continuare de judiciarişti.

De altfel, în cazul Luizei există două anunţuri referitoare la dispariţie: unul la rubrica “Persoane dispărute” şi unul la “Persoane urmărite” - semn că poliţiştii încearcă din răsputeri să o găsească pe tânără.

Dincă a fost trimis în judecată, recent, fiind acuzat că le-a răpit, violat şi ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, apoi le-a incendiat cadavrele, pentru a şterge urmele. "În urma examinării rechizitoriului, a dosarului cauzei și a referatelor întocmite de către procurorii din cadrul Secției de urmărire penală și criminalistică și Serviciului de îndrumare și control ce au format colectivul desemnat cu analizarea actelor de urmărire penală, constatând că rechizitoriul întocmit de către D.I.I.C.O.T. în dosarul 'Caracal' întrunește condițiile legalității și temeiniciei, că au fost respectate dispozițiile legale care garantează aflarea adevărului, că urmărirea penală este completă și există probele necesare și legal administrate, azi, 15 ianuarie 2020, procurorul general al PICCJ, domnul Bogdan Dimitrie Licu a confirmat rechizitoriul.

Prin rechizitoriul confirmat, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului D.G. pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni) și a inculpatului R.Ș. pentru săvârșirea infracțiunii de viol. De asemenea, în cauză au fost dispuse disjungeri, dispunându-se și continuarea cercetărilor in rem sub aspectul comiterii infracțiunilor de complicitate la omor, complicitate la trafic de persoane și trafic de minori", a precizat DIICOT, într-un comunicat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro