Răsturnare de situaţie în dosarul medicului care a violat o pacientă minoră şi a aruncat-o de la etajul şase / A primit o lecţie de viaţă

+5 click pentru
galerie

Nevasta lui Răzvan Trancă a încercat, fără succes, pentru a patra oară, să scape de medicul care în urmă cu 13 ani a făcut sex cu o pacientă minoră şi a aruncat-o de la etajul şase, ca să nu fie acuzat de viol.

Soţia celebrului chirurg Răzvan Trancă a renunţat, recent, la cel de-al patrulea dosar de divorţ deschis în ultimii ani. Dosarul a fost deschis anul trecut, în luna august, iar la termenul din luna noiembrie nu s-a prezentat nici reclamanta, nici pârâtul. Probabil că nevasta a vrut să îi dea o lecţie soţului infidel şi, de dragul copiilor, a renunţat la proces. Astfel, instanţa a decis suspendarea judecăţii, în baza art. 411 din Codul de Procedură Civilă, care prevede că “judecătorul va suspenda judecata (…) când niciuna dintre părți, legal citate, nu se înfățișează la strigarea cauzei; cu toate acestea, cauza se judecă dacă reclamantul sau pârâtul a cerut în scris judecarea în lipsă”.

Astfel, Trancă va rămâne în continuare însurat, formând alături de soţie (foto jos) şi de cei doi copii o familie mare şi fericită. Soţii Trancă au mai vrut să divorţeze şi în 2003, în 2007 şi în 2015, însă de fiecare dată dosarele au fost închise, fiindcă cei doi nu s-au prezentat la termenele stabilite de instanţă.

Chirurg la Spitalul Grigore Alexandrescu şi asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila din Bucureşti, tată a doi copii, Trancă a fost acuzat că a aruncat-o, în seara de 15 februarie 2007, pe pacienta sa, Andreea Mocanu (foto jos), de la balconul apartamentului familiei Trancă, situat la etajul şase.

Fata a scăpat ca prin minune, iar pe 23 februarie 2007 a fost externată din spital. Ulterior, în timpul procesului, a ieşit la iveală faptul că înainte de incident cei doi au întreţinut relaţii sexuale consimţite şi consumaseră alcool. Cu toate că fata era minoră şi era şi pacienta lui Trancă, medicul a fost achitat în cazul acuzaţiilor de viol. În pofida acuzaţiilor extrem de grave, Trancă a primit o pedeapsă de patru ani, cu suspendare, aşa că nu a făcut nicio zi de puşcărie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro