Răsturnare de situaţie în dosarul perversului care a violat două tinere imediat după ce a ieşit din puşcărie!

+2 click pentru
galerie

Polițiștii care l-au prins în flagrant pe violatorul în serie care a îngrozit Capitala au adus în boxa acuzaților încă două persoane, acuzate că l-ar fi ajutat pe prădătorul sexual.

La sfârșitul anului trecut, Administrația Națională a Penitenciarelor deschidea poarta pușcăriei pentru Iulian Fentzel, unul dintre cei mai periculoși violatori în serie din România, cu 1.000 de zile mai devreme, ca urmare a recursului compensatoriu. Pe lângă alte infracțiuni comise cu violență, acesta s-a remarcat ca un violator incorigibil, care, pentru infracțiuni de natură sexuală, a stat la pușcărie aproape jumătate din viață. Proaspăt eliberat, a reușit, la începutul acestui an, să îngrozească pe toată lumea după ce o femeie a anunțat Poliția că a fost violată. Căutat în zona în care se produsese agresiunea, anchetatorii l-au prins în flagrant în timp ce viola o a doua victimă.

Fentzel a fost reținut, iar apoi arestat preventiv. Când se credea că dosarul este rezolvat, judiciariștii Secției 5 au întocmit dosare penale pe numele altor doi bărbați! Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre doi oameni ai străzii, care ar fi încercat să-l ajute pe violator. Aceștia, cu toate că ar fi știut ce a făcut individul, ar fi încercat să-l protejeze pe acesta și i-ar fi mințit pe polițiști. Ca urmare, pe numele lor au fost întocmite dosare de urmărire penală și sunt cercetați în libertate, pentru complicitate.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest