Răsturnare de situaţie în dosarul perversului care a violat două tinere imediat după ce a ieşit din puşcărie!

+2 click pentru
galerie

Polițiștii care l-au prins în flagrant pe violatorul în serie care a îngrozit Capitala au adus în boxa acuzaților încă două persoane, acuzate că l-ar fi ajutat pe prădătorul sexual.

La sfârșitul anului trecut, Administrația Națională a Penitenciarelor deschidea poarta pușcăriei pentru Iulian Fentzel, unul dintre cei mai periculoși violatori în serie din România, cu 1.000 de zile mai devreme, ca urmare a recursului compensatoriu. Pe lângă alte infracțiuni comise cu violență, acesta s-a remarcat ca un violator incorigibil, care, pentru infracțiuni de natură sexuală, a stat la pușcărie aproape jumătate din viață. Proaspăt eliberat, a reușit, la începutul acestui an, să îngrozească pe toată lumea după ce o femeie a anunțat Poliția că a fost violată. Căutat în zona în care se produsese agresiunea, anchetatorii l-au prins în flagrant în timp ce viola o a doua victimă.

Fentzel a fost reținut, iar apoi arestat preventiv. Când se credea că dosarul este rezolvat, judiciariștii Secției 5 au întocmit dosare penale pe numele altor doi bărbați! Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre doi oameni ai străzii, care ar fi încercat să-l ajute pe violator. Aceștia, cu toate că ar fi știut ce a făcut individul, ar fi încercat să-l protejeze pe acesta și i-ar fi mințit pe polițiști. Ca urmare, pe numele lor au fost întocmite dosare de urmărire penală și sunt cercetați în libertate, pentru complicitate.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro