Răsturnare de situație în familia Stegaru. Viorel îi ajută cu bani pe părinții Vulpiței

Răsturnare de situație în familia Stegaru. Viorel îi ajută cu bani pe părinții Vulpiței © captura foto

Pe zi ce trece în familia Stegaru apar noi lucruri, alte spre bine, iar altele spre mai puțin bine. După ce nu a avut o relație deloc cu familia Veronicăi, Viorel s-a împăcat cu părinții soției sale, iar acum chiar le oferă bani.

Povestea soților Stegaru nu pare să ia sfârșit, iar după ce nu a vorbit cu părinții Veronicăi timp de mai bine de 5 ani, acum între Viorel și familia soției sale lucrurile s-au schimbat și au ajuns cu toții la pace. 

Viorel vorbește mai tot timpul cu tătăl Veronicăi la telefon, iar după ce s-au stabilit la București, situația lor s-a schimbat, iar acum sunt văzuți cu alți ochi de către familia Veronicăi. Părinții țin legătura acum cu fiica lor, dar și cu ginerele și chiar l-a rugat pe Viorel să le ofere o sumă de bani, a mărturisit acesta în emisiune. 

În urmă cu mai multe zile, Viorel a mers în satul Blăgești, acolo unde a avut mai multe cadouri pentru familia Veronicăi, printre care și un aragaz, dar și foarte multe alimente ce le va fi de folos. Darurile au fost primite de către mama Veronicăi, iar cei chiar au stat multe minute de vorbă și au depănat amintiri, dar i-a povestit și mai multe lucruri despre viața de București. Viorel i-a oferit soacrei sale și 100 de lei de care femeia să se folosească. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro