Răsturnare de situaţie în scandalul dintre "Regina blănurilor" şi "Brokerul fugar"! A dat cărţile pe faţă

+3 click pentru
galerie

Designerul vestimentar Flora Năstase, supranumită "Regina blănurilor", primeşte o lovitură sub centură din partea "Brokerului fugar", pe care l-a acuzat că a sărăcit-o cu un milion de euro!

Cristian Sima, brokerul acuzat că ar fi ţepuit mai multe vedete, dar şi politicieni influenţi, a lansat un atac dur la adresa Florei Năstase. Întrebat dacă este adevărat că a lăsat-o pe aceasta fără un milion de euro, "Brokerul fugar" a replicat: "Cred că din cauza bărbatului ei. Dar, oricum, cu ce i-am câştigat în cinci ani, nu e pe minus. Ea nu ştie să povestească despre câştiguri şi cum retrăgea lunar!"

Flora Năstase a povestit că, după ce a rămas fără milionul de euro respectiv, şase luni nu a mai ieşit din casă, că a fost în depresie şi chiar a vrut să se sinucidă. "Toată viaţa mea a încercat cineva să îmi fure suma asta şi acum a reuşit. După ce am vândut un imobil am zis să învestesc. Atunci îl vedeam la TV mereu pe Cristian Sima care apărea peste tot. Voia să facă multe, dădea sfaturi tuturor personalităţilor în domeniul politic. Am văzut că are o societate financiară veche, că era proprietarul unui trust de presă. O persoană respectabilă. (...) I-am dat bani treptat. Mi-a explicat apoi randamentul. 4 milioane de lei, acesta este ultimul extras. Apoi după asta a fugit. Susţine că i-a pierdut. Nu avea voie să îi piardă, să facă investiţii riscante. Totul este în acte întocmit", a spus Flora Năstase la "Agenţia VIP", anul trecut.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro