VIDEO / Răsturnare șocantă de situație, în cazul fetei care și-a înjunghiat bunica. Mama susține că Abigail este îndrăgostită de tatăl ei

+2 click pentru
galerie

Mama lui Abigail, fetița care și-a înjunghiat bunica © Captură Video

Cazul fetiței de 13 ani care și-a înjunghiat bunica devine din ce în ce mai complicat. După ce a fost dată dispărută, mama lui Abigail face mărturii cutremurătoare despre relația dintre fată și tatăl ei.

„Există un dosar, la Poliție, pe penal, în care el (n.r - tatăl fetei) este acuzat de relație cu Abigail. Au fost probe, am avut martori și avem, și pentru faptul că el a întreținut relație cu Abigail. Chiar și Abigail mi-a confirmat asta, mai demult, dar apoi și-a revocat cuvintele, că nu este adevărat. Dar, atitudinea ei, comportamentul ei, dragul de a-i lua apărarea foarte mult și sacrificiul. Ceea ce face ea pentru el face doar o persoană care este foarte îndrăgostită de cel pentru care face toate astea”, a declarat mama lui Abigail, conform Observator.

Femeia dă vina pe comportamentul fostului soț, numit Cosmin, pentru răbufnirea ciudată a lui Abigail.

„Asta e ceea ce a schimbat-o pe Abigail, din cauza asta s-a îndepărtat de mine și de familia noastră, ca să fie aproape de el mai mult”, a adăugat femeia.

Vă reamintim că, joi, o fată de 13 ani și-a înjunghiat bunica în repetate rânduri, în apartamentul din Oradea. Fata locuiește împreună cu mama și bunica ei, însă se refugia des la tatăl ei, se arată în dosar. Adolescenta a fugit de la domiciliu și este acum dată în urmărire națională.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro