Război în familia Cămătarilor / Sile, trădat chiar de persoana la care nu se aştepta niciodată / A jurat răzbunare!

+6 click pentru
galerie

Un scandal monstru a împărțit clanul Cămătarilor în două tabere, după ce o rudă apropiată și doi locotenenți credincioși i-au furat lui Sile una dintre cele mai profitabile afaceri.

Potrivit unor surse apropiate clanului Cămătaru, între Sile, aflat în penitenciar, și vărul său, Bebe Bărbulescu, ar fi izbucnit un conflict fără precedent în familia acestora. Sursele citate au precizat că Bebe Bărbulescu, zis Bebe Cămătaru, împreună cu Marian Sîrbu, alias Box, și Florin Șpac, un fost luptător de performanță, ar fi preluat paza unui lanț de cazinouri din Capitală, de care se ocupa Sile Cămătaru.

Bebe, alături de Dan Alexa şi Nuţu Cămătaru

Profitând de faptul că Sile este închis, cei trei i-ar fi „suflat” afacerea, care, spun sursele noastre, ar fi destul de profitabilă, în condițiile în care, lună de lună, aceștia ar împărți la trei în jur de 40.000 de lei. Vestea că a pierdut obiectivul l-ar fi înfuriat la culme pe Sile Balint, mai ales că lovitura i-a venit chiar din partea unor oameni foarte apropiați. În culmea furiei, acesta le-ar fi transmis, din pușcărie, că nu va lăsa lucrurile așa și că le va „rupe picioarele”, cu prima ocazie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro