Răzbunare în stil mafiot. Un polițist de frontieră din Rădăuți și-a găsit mașina incendiată în curtea casei

Un polițist de frontieră din Rădăuți și-a găsit mașina incendiată în curtea casei © gazetadecluj.ro.

O răzbunare în stil mafiot a avut loc la Rădăuți, acolo unde un polițist de frontieră și-a găsit mașina incendiată în propria curte. 

În noaptea de luni spre marți, mașina omului legii a fost incendiată cu un coctail inflamabil, aruncat sub autoturism, chiar în curtea casei sale, situată în apropierea sediului Poliției de Frontieră Rădăuți. 

Omul legii este unul dintre cei mai buni polițiști care luptă împotriva contrabandei, primind în anul 2019 emblema de onoare a MAI. 

Din primele cercetări, având în vedere faptul că într-un an de zile, omul legii a ridicat 185.360 de pachete cu ţigări provenite din activităţi de contrabandă, incendierea mașinii sale a fost doar o răzbunare în stil mafionat venit din partea contrabandiștilor. 

Omul legii a sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns militarii Detașamentului de Pompieri Radăuți, cu o autospecială cu apă. 

”Mașina a ars în proporție de 40%, iar  cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava, potrivit monitorulsv.ro. 

Făptașii sunt acum de negăsit, însă în acest caz a fost deschisă o anchetă în vedere identificării și prinderii celor vinovați. 

”Cazul este instrumentat de Poliția municipiului Rădăuți, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți”, au precizat cei de la Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro