Răzbunarea, arma.. ! O femeie din Neamț a dat foc unei biserici, ca să-și pedepsească amantul. Ce s-a găsit la locul faptei

Răzbunarea, arma.. ! O femeie din Neamț a dat foc unei biserici, ca să-și pedepsească amantul. Ce s-a găsit la locul faptei © arhivă

Cine a zis că răzbunarea e arma ... , a avut dreptate! O femeie din Neamț a dat foc unei biserici, ca să-și pedepsească amantul. Ce au găsit oamenii legii la fața locului? 

De necrezut la ce gesturi recurg unii oameni din răzbunare. Este și cazul unei femei de 39 de ani din Valea Seacă, județul Neamț, care a ales să-și pedepsească amantul ca la carte. 

Femeia s-a dat singură de gol

A fost acuzată de soțul ei de infidelitate și de teamă să nu afle cine este amantul, femeia a dat foc unei biserici, ca mai apoi să dea vina pe bărbat, iar în acest mod să scape de el. Cu toate acestea, lucrurile nu au stat conform planului, deoarece individa s-a dat singură de gol. 

A lăsat pe scările bisericii un bilet, pe care a scris numele amantului ca fiind autorul faptei. Femeia nu a fost atentă și, după ce a plecat, nu a observat că i-a picat buletinul din greșeală. Drept urmare, oamenii legii au mers imediat la locuința individei și au reținut-o pentru 24 de ore. 

Ca și explicație, femeia le-a declarat autorităților că a făcut acest gest în speranța că amantul va merge după gratii, iar ea va putea să-și continuie liniștită relația cu iubitul ei. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, iar femeia urmează să se prezinte în fața unui judecător cu propunere de arestare preventivă. 

Trei elevi, spulberaţi de un camion, tot în Neamț

Un camion cu lemne a lovit trei elevi care se îndreptau spre şcoală. Impactul a fost atât de puternic, încât unul dintre copii a murit pe loc. Şoferul le-a mărturisit poliţiştilor că pur şi simplu nu i-a observat pe cei trei minori, fiind orbit de o altă maşină, care venea din sens opus. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro