Răzbunarea elevilor! Doi şcolari au dat foc mai multor cataloage. Motivul este incredibil

Doi şcolari au dat foc cataloagelor © Arhiva

Doi elevi din Giurgiu s-au răzbunat pe profesori, dar şi pe instituţia la care învăţă pentru că au luat note mici. Răzbunarea elevilor i-a făcut pe oamenii legii să deschidă o anchetă în acest caz.

Doi elevi din Giurgiu, enervaţi din calea afară că au luat note mici au decis să pună la cale un plan pentru a se răzbuna pe profesori.

Astfel, minorii au pătruns în timpul nopţii în incinta unităţii de învătământ unde studiau, după ce au forţat o fereastră, au furat mai multe cataloage şcoalre, apoi le-au dat foc.

Supăraţi că profesorii le-au acordat note mici, cei doi elevi în vârstă de 12, respectiv 16 ani, din comuna Ogrezeni, judeţul Giurgiu, au decis să se răzbune aşa cum au văzut ei în filme. În urma gestului lor, mai multe cataloage fiind complet distruse.

Gestul celor doi minori a fost descoperit abia a două zi de către unul dintre profesorii şcolii. Cadrul didactic a fost cel care a sunat la 112 pentru a anunţa că în noaptea de 18 spre 19 februarie, persoane necunoscute au pătruns în incinta şcolii şi au furat cataloagele mai multor clase.

Oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie Mihăileşti au ajuns la faţa locului imediat, iar după cercetări s-a stabilit şi cine sunt vinovaţii. Ţ

În urma cercetărilor, oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele celor doi minori. Acum cei doi elevi sunt cercetaţi pentru furt calificat şi distrugerea bunurilor şcolii.

"Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Mihăileşti au fost sesizaţi de către un cadru didactic cu privire la faptul că în noaptea de 18 spre 19 februarie, persoane necunoscute au pătruns în incinta unei şcoli din comuna Ogrezeni de unde au sustras mai multe cataloage şcolare. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au demarat cercetările şi au constatat faptul că persoanele au pătruns în incinta şcolii prin forţarea unei ferestre după care, dintr-un dulap care se afla în cancelaria subunităţii şcolare au sustras patru cataloage şi patru condici de prezenţă a cadrelor didactice", se arată într-un comunicat de presă emis joi de IPJ Giurgiu.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro