Reacţia Arhiepiscopiei în cazul preotului din Năvodari. Omul bisericii butona telefonul în timpul slujbei / VIDEO

Reacţia Arhiepiscopiei în cazul preotului din Năvodari © replicaonline.ro

După ce imaginile cu parohul Bisericii "Bunavestire" din Năvodari au făcut înconjurul presei şi al internetului, acesta a intrat şi în atenţia Arhiepiscopiei Tomisului.

Preotul Andrei Salomia a fost filmat în timp ce spovedea un enoriaş, dar îşi şi butona telefonul.

Pentru că nu doar constănţenii au fost revoltaţi de cele întâmplate, dar şi pentru că nu este un gest demn de un preot, în cazul acesta au intervenit şi reprezentanţii Arhiepiscopiei pentru a-i cere preotului explicaţii legate de fapta sa.

În cursul zilei de vineri, Andrei Salomia este aşteptat la Arhiepiscopia Tomisului pentru discuţii legate de acest subiect.

"Referitor la situația părintelui Salomia, am văzut răspunsul pe care l-a furnizat presei. În cursul zilei de vineri așteptăm să ne explice și versiunea dânsului, ce s-a întâmplat de fapt. Avem un video de câteva secunde dintr-un eveniment ceva mai mare și vrem să înțelegem tot evenimentul", a precizat Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului.

Andrei Salomia s-a "conectat online" cu Dumnezeu 

Parohul Bisericii "Bunavestire" din Năvodari a fost surprins în timp ce se conecta online cu Dumnezeu, dar spovedea şi un constănţean.

După ce imaginile cu el butonând telefonul au ajuns virale, preotul din Năvodari nu a vrut să ofere prea multe detalii despre fapta sa.

"Nu stau pe telefon in timpul spovedaniei, poate era ceva urgent. Sunt lucruri mult mai importante de care ar trebui să vă ocupați, care se întâmplă la noi în țară", a spus preotul Andrei Salomie ziariştilor locali.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro