Reacţia Gabrielei Firea în scandalul arestării Sorinei Pintea: "Nu mă așteptam"

Reacţia Gabrielei Firea în scandalul arestării Sorinei Pintea: "Nu mă așteptam" © Instagram

Primarul General al Capitalei a declarat că situaţia în care se află Sorina Pintea este una neplăcută, dar nu o sperie.

Gabriela Firea a afirmat că este nemulţimită de faptul că unele personalităţi politice încearcă să obţină capital de pe urma acestui caz.

”Am fost şi eu surprinsă când am văzut ştirile. Nu mă așteptam. Este normal ca în această perioadă instituțiile statului să își spună ultimul cuvânt. Nu cred că e cazul ca noi, toți ceilalți, să tragem concluzii pripite. La nivel uman îmi pare rău de oricine se află într-o astfel de situație. (...) Îmi pare rău că unii dintre politicieni au încercat să câștige capital electoral de pe urma acestui moment critic, uitând faptul că și ei au avut în partidul lor astfel de momente. Nu cred că noi vreodată ne-am năpustit asupra lor să îi facem vinovați pe toți”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3. 

La scurt timp de la anunţarea candidaturii pentru Primăria Baia-Mare a Sorinei Pintea, s-a produs şi arestarea. Gabriela Firea este de părere că ar trebui puse anumite semne de întrebare în ceea ce priveşte această situaţie ciudată.

„Nu neaparat mă sperie această arestare, dar oricine își poate pune o întrebare, nu știm în ce bază s-a făcut această arestare. Oricine își poate pune întrebarea dacă nu se plătesc anumite polițe”, a adăugat primarul general.

Sorina Pintea, arest preventiv pentru 30 de zile

Fostul Ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, a fost reţinută sâmbătă dimineaţă, de procurorii anticorupţie, după ce i s-ar fi pus la cale un flagrant. Astfel, Sorina Pintea este suspectată că ar fi luat mită 10.000 de euro şi 120.000 de lei, reprezentând un procent de 7% din valoarea unui contract de achiziţie publică.

La scurt timp, Tribunalul a venit cu decizia arestării preventive pentru 30 de zile a fostului ministru.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro