Reacția Monicăi Melencu, după ce Gheorghe Dică ar fi spus că nu a ucis-o pe Luiza. "A fost o înțelegere"

Reacția Monicăi Melencu, după ce Gheorghe Dică ar fi spus că nu a ucis-o pe Luiza. "A fost o înțelegere" © Arhiva

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, adolescenta pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o, a avut prima reacție după ce cel numit monstrul din Caracal a declarat recent că nu are nici o legătură cu moartea tinerei. 

Mama Luizei Melencu a declarat recent că a sperat încă de la aflarea cazului controversat din Caracal că fiica ei este în viață, însă aștepta să afle adevărul chiar de la Gheorghe Dincă. Monica Melencu spune că este convinsă că fata ei este în viață, lucru pe care l-a crezut încă de la început.

"Noi am susținut de la început că Luiza nu este moartă. Și nu este moartă. Așteptăm să vedem ce declară Dincă. Eu am spus că o să lupt până o să aflu adevărul. Speranța am avut-o de la început că Luiza este bine, trebuia să aflăm adevărul de la ek. Numai că... uitați-vă, nouă luni de zile n-a spus absolut nimic.", a declarat Monica Melencu, potrivit Mediafax. 

Totodată, Monica Melencu a fost întrebată și de ce crede că Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația cu puțin timp înainte ca dosarul crimelor din Caracal să fie trimis în instanță. Monica Melencu spune că Gheorghe Dincă ar fi avut o înțelegere cu procurorii DIICOT. 

"Iar eu nu știu pe ce bază trimiteau ei (nr. procurorii DIICOT) dosarul în instanță... Probabil a fost o înțelegere între el și procourori, între el și altcineva. A fost o înțelegere și, probabil, aici e implicată familia. În momentul în care se aude că se vorbește de familie, probabil el atunci a luat foc și de asta a luat și atitudinea asta.", a mai spus mama Luizei Melencu, conform sursei citate. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro