Reacţia unui şofer de microbuz din Vaslui, după ce şi-a dat seama că unul dintre pasageri a murit pe scaun

Reacţia unui şofer de microbuz din Vaslui, după ce şi-a dat seama că unul dintre pasageri a murit pe scaun © Foto simbol Pixabay

Sfârşit tragic pentru un bătrân din Vaslui. În vârstă de 90 de ani, s-a stins din viaţă în drum spre spital, pe scaunul unui microbuz. Abia când au ajuns la destinaţie, şoferul vehiculului şi-a dat seama de cele întâmplate.

Şoferul microbuzului de pe ruta Urdeşti-Dodeşti-Bârlad a apelat speriat numărul unic de urgenţă 112 şi a cerut ajutorul, după ce şi-a dat seama că unul dintre pasagerii pe care îi transporta a murit pe scaun. 

Incident şocant în Vaslui. La finalul cursei de pe ruta Urdeşti-Dodeşti-Bârlad, şoferul microbuzului şi-a dat seama că unul dintre pasageri, un bătrân de 90 de ani, a murit pe scaun. Văzând că bătrânul nu coboară, şoferul s-a dus la el să îl atenţioneze că a ajuns la destinaţie. Însă, a observat că acesta nu mai respira. Imediat, speriat, a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a cerut ajutorul.

Potrivit primelor informaţii, bătrânul de 90 de ani, Dumitru M., originar din Peicani, comuna Găgeşti, se deplasa spre spital. La faţa locului a ajuns un echipaj de salvare cu un medic şi, din păcate, s-a constatat decesul. Era deja prea târziu pentru bătrân şi nimeni din acel microbuz nu observase ce se întâmplă. Bărbatul, pur şi simplu, şi-a dat ultima suflare. 

"La fața locului s-a deplasat echipajul cu medic și s-a constatat decesul. Erau instalate semnele clinice de moarte. A fost anunțată Politia. Bărbatul ar fi urcat în microbuz la Peicani", a transmis directorul SAJ Vaslui, Aurora Popa, potrivit vremeanoua.ro.

Trupul neînsufleţit al bătrânului de 90 de ani a fost preluat de Medicina Legală şi urmează efectuarea autopsiei. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro