Reacţia unui şofer de microbuz din Vaslui, după ce şi-a dat seama că unul dintre pasageri a murit pe scaun

Reacţia unui şofer de microbuz din Vaslui, după ce şi-a dat seama că unul dintre pasageri a murit pe scaun © Foto simbol Pixabay

Sfârşit tragic pentru un bătrân din Vaslui. În vârstă de 90 de ani, s-a stins din viaţă în drum spre spital, pe scaunul unui microbuz. Abia când au ajuns la destinaţie, şoferul vehiculului şi-a dat seama de cele întâmplate.

Şoferul microbuzului de pe ruta Urdeşti-Dodeşti-Bârlad a apelat speriat numărul unic de urgenţă 112 şi a cerut ajutorul, după ce şi-a dat seama că unul dintre pasagerii pe care îi transporta a murit pe scaun. 

Incident şocant în Vaslui. La finalul cursei de pe ruta Urdeşti-Dodeşti-Bârlad, şoferul microbuzului şi-a dat seama că unul dintre pasageri, un bătrân de 90 de ani, a murit pe scaun. Văzând că bătrânul nu coboară, şoferul s-a dus la el să îl atenţioneze că a ajuns la destinaţie. Însă, a observat că acesta nu mai respira. Imediat, speriat, a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a cerut ajutorul.

Potrivit primelor informaţii, bătrânul de 90 de ani, Dumitru M., originar din Peicani, comuna Găgeşti, se deplasa spre spital. La faţa locului a ajuns un echipaj de salvare cu un medic şi, din păcate, s-a constatat decesul. Era deja prea târziu pentru bătrân şi nimeni din acel microbuz nu observase ce se întâmplă. Bărbatul, pur şi simplu, şi-a dat ultima suflare. 

"La fața locului s-a deplasat echipajul cu medic și s-a constatat decesul. Erau instalate semnele clinice de moarte. A fost anunțată Politia. Bărbatul ar fi urcat în microbuz la Peicani", a transmis directorul SAJ Vaslui, Aurora Popa, potrivit vremeanoua.ro.

Trupul neînsufleţit al bătrânului de 90 de ani a fost preluat de Medicina Legală şi urmează efectuarea autopsiei. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. 


facebook whatsapp twitter pinterest