Sorina a acceptat, în sfârşit, să plece în America. Asistenţii maternali, foc şi pară. "Teroare"

Sorina a acceptat, în sfârşit, să plece în America. Asistenţii maternali, foc şi pară. "Teroare" © Foto: Captură

Deşi nu a vrut să plece din sânul familiei de asistenţi maternali, Sorina a acceptat în cele din urmă că drumul ei în viaţă va fi alături de familia care a adoptat-o. La aproape o lună după ce micuţa a fost luată conform unui ordin judecătoresc, acum, Sorina este foarte fericită şi pare că s-a integrat deja în cadrul noii familii.

În plus, într-un filmuleţ realizat recent, micuţa pare fericită şi spune entuziasmată că urmează să plece în America, semn că s-a obişnuit deja cu gândul la noua viaţă pe care o va avea. După ce imaginea cu Sorina a apărut în presă, Adelina, fiica celor doi asistenţi maternali care au avut grijă de Sorina, a avut o reacţie acidă pe reţelele sociale, în care dă de înţeles că micuţa a fost obligată să spună aşa ceva şi că, în plus, fericirea de pe chipul ei ar fi una falsă.

"Nu e Ramona cea care o întreabă pe Sorina ce vrea să se facă când o să fie mare e avocata Clara Istrate. Nu se întreabă cu cuţitul sau vreți să ne arătaţi că o puteți convinge să zică ce vreți🤔. Uitați-vă cum răspunde cu teroare unde o să plece, a fost întrebată unde o sa plece nu unde ar vrea", a scris Adelina Saramat pe Facebook.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro