Reacția poliției, după ce un bărbat din Brăila și-a batjocorit iapa, în grajd. Ce spun oamenii legii, despre fapta șocantă!

Reacția poliției, după ce un bărbat din Brăila și-a batjocorit iapa, în grajd. Ce spun oamenii legii, despre fapta șocantă! © arhivă

Un bărbat din Brăila a ajuns în atenția poliției după ce și-a batjocorit iapa, în grajd, sub privirile unui minor care a filmat totul și a postat, mai apoi, pe rețelele de socializare. Oamenii legii sunt șocați de cele întâmplate și spun că s-au sesizat. 

După ce imaginile cu brăileanul care își batjocorește calul au ajuns virale pe rețelele de socializare, și poliția a intrat în posesia acestora. „Ne-am sesizat din oficiu pe baza imaginilor apărute în mass-media și se fac cercetări în vederea stabilirii situației de fapt, urmând a fi luate măsurile legale în consecință”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belcigan.

În urma celor întâmplate, poliția a demarat o anchetă pentru stabilirea exactă a lucrurilor. Mai mult, oamenii legii fac cercetări pentru infracțiunile de ultraj contra bunelor moravuri, coruperea sexuală asupra minorilor și acces ilegal la un sistem informatic, asta pentru că minorul de numai 13 ani care a asistat la întreaga scenă și a și filmat totul i-a încredințat telefonul mobil unui alt minor de 17 ani, care a postat clipul video pe rețelele de socializare, fără ca proprietarul telefonului să-și de acordul. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro