Reacţia Spitalului Municipal din Bucureşti, după ce asistentele au fost filmate în timp ce îi înjurau pe pacienţi

Reacţia Spitalului Municipal din Bucureşti, după ce asistentele au fost filmate în timp ce îi înjurau pe pacienţi © Foto: Captură

După ce în mediul online au apărut imagini cu trei asistente de la Spitalul Municipal Bucureşti în timp ce înjurau şi ţipau la mai mulţi pacienţi, conducerea spitalului a ţinut să transmită o primă reacţie.

Astfel, reprezentanţii spitalului au precizat că, aşa cum se întâmplă de fiecare dată când există o sesizare, Comisia de Disciplină se va întruni pentru a analiza imaginile, iar asistentele vor primi sancţiunile cuvenite.

”Răspuns solicitare
Ca urmare a imaginilor apărute în mediul online cu privire la atitudinea unor angajate ale Spitalului Universitar de Urgență București, Unitatea de Primiri- Urgențe, facem următoarele precizări: Ne delimităm clar de atitudinea celor trei infirmiere. 

Spitalul Universitar de Urgență București promovează o relație corectă, umană cu pacienții, nu tolerează în niciun fel agresiunea fizică sau verbală și se străduiește să răspundă prin metode pașnice la toate încercările de provocare din partea pacienților și aparținătorilor acestora.
Întotdeauna am analizat cu foarte mare atenție sesizările făcute, iar acolo unde a fost cazul am aplicat măsurile necesare și am implementat proceduri și instrucțiuni de lucru pentru a preveni incidente similare. 
Comisia de disciplină a SUUB se va întruni cu celeritate și va analiza aceste aspecte, iar sancțiunile vor fi în raport cu gravitatea faptelor. Vă asigurăm că întreg personalul se străduiește să răspundă cu promptitudine și profesionalism tuturor solicitărilor pacienților noștri”
, a fost reacția instituției, potrivit Antena 3.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro