Recidivist prins în flagrant de un jandarm în pasajul de la Piața Unirii: ”Le-am furat de la un magazin” VIDEO

Recidivist prins în flagrant © Captura video

Un jandarm a fost la momentul potrivit și la locul potrivit pentru a prinde un hoț recidivist.

Încidentul s-a produs în pasajul metroului de la Piața Unirii din București. Hoțul, un recidivist aflat sub control judiciar, a furat mai multe produse dintr-un magazin, apoi, în fața jandarmului a fost de o sinceritate ieșită din comun.

Bărbatul a făcut o gaură într-unul dintre pereții unui magazin și a luat tot ce a prins. Doar că, atunci când a luat-o la sănătoasa printre ceilalți călători, jandarmului i s-a părut un gest puțin ciudat.

Și nu doar că i –sa părut, ci a și intervenit și l-a somat să se oprească. Hoțul a dat de bănuit în timp ce alerga printre celelalte personae cu rucsacul deschis și plin de diferite produse.

În fața omului legii, atunci când a fost luat la întrebări, hoțul nu a ezitat nici o secundă și a recunoscut că a furat tot ce avea în rucsac.

Fapta tânărului hoț a ajuns și pe internet, iar descrierea a fost una pe măsură.

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului București a scris pe pagina de Facebook, că pentru jandarmul Ciprian care a acționat prompt, astfel de cazuri sunt la ordinea zilei. Se pare că omul legii a mai intervenit în astfel de cazuri, chiar dacă se afla în timpul său liber.

Făptașul în vârstă de 37 de ani se află acum sub control judiciar, fiind și în trecut condamnat tot pentru furt.

”Când vezi pe cineva alergând, la metrou, nu e nimic în neregulă, dar când vezi pe cineva alergând, la metrou, cu un rucsac desfăcut, în care se află mai multe bunuri diferite și voluminoase, devine suspect, în ochii unui jandarm. 

Pentru Ciprian, astfel de fapte au devenit obișnuință, demonstrând că flerul lui polițienesc nu-l înșală niciodată. El a mai intervenit și alteori, atât în timpul serviciului, cât și în timpul liber.
De această dată, era la metrou, când a văzut un bărbat alergând, așa cum am descris mai sus. Și-a dat seama imediat că ceva e în neregulă și l-a oprit.

- Bună ziua! Plutonier adjutant Jitariu, de la Jandarmeria București. Vă rog să-mi spuneți de unde aveți bunurile din rucsac. 
-Le-am furat de la un magazin.

Atât de scurt a fost dialogul celor doi. Bunurile au fost sustrase de la un magazin din pasajul pietonal al stației de metrou Unirii 1.
La secția de poliție i-au fost întocmite actele necesare continuării cercetărilor, timp în care, din verificări, am aflat că bărbatul, în vârstă de 37 de ani, este recidivist, fiind condamnat tot pentru furt, în prezent aflându-se sub control judiciar”, a fost mesajul Jandarmeriei București pe pagina de Facebook, alături de clipul video în care este surprins făptașul. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro