Anchetatorii bat la porțile tuturor vecinilor lui Gheorghe Dincă. Se vor recolta probe biologice, în masă

Anchetatorii bat la porțile tuturor vecinilor lui Gheorghe Dincă. Se vor recolta probe biologice, în masă © Arhivă

Mobilizare generală în Caracal, în plină anchetă, în cazul ororilor din casa lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii se pregătesc să bată la ușile tuturor vecinilor criminalului, pentru a recolta probe biologice și pentru a verifica dacă amprentele găsite la locuința bărbatului aparțin acestora.

Anchetatorii au găsit, zilele trecute, amprente în casa lui Gheorghe Dincă, pe care trebuie să le verifice. Drept urmare, vor recolta probe biologice pe care urmează să le compare.

Se fac cercetări la casa lui Dincă

De câteva zile bune, anchetatorii răscolesc curtea lui Gheorghe Dincă, în căutare de probe. S-au făcut săpături, fiind sparte și gropile betonate ce împânzesc toată grădina bărbatului. Pe lângă probele prelevate de criminaliști se numără oase calcinate, sânge, câteva telefoane, stick-uri și un laptop. Pe acest laptop, susține avocatul familiei Luizei Melencu, au fost găsite probe că Dincă ar fi un obsedat sexual.

Trei vecini de-ai lui Gheorghe Dincă, duși de urgență la audieri

Potrivit stiripesurse.ro, astăzi sunt așteptați la audieri 3 vecini de-ai lui Gheorghe Dincă, după ce s-a descoperit că acesta le-a folosit telefoanele, pentru a suna părinții victimelor sale, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. 

Este pentru a opta oară în ultimele zile când au loc percheziţii şi se face anchetă la casa lui Gheorghe Dincă, acolo unde acesta spune că a ucis-o pe Alexandra, fata de 15 ani pe care a luat-o la ocazie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro