Regele barbutului a ajuns la sapă de lemn. Cum şi-a pierdut palatul de 600.000 de dolari

Regele barbutului a ajuns la sapă de lemn. Cum şi-a pierdut palatul de 600.000 de dolari © Foto: Captură

A avut o viaţă de rege! A cheltuit sume fabuloase pentru vila lui unică şi pentru petrecerile opulente cu manelişti celebri. Însă acum, a ajuns la sapă de lemn și la mâna soției! Cel supranumit Regele Barbutului e într-o situaţie disperată.

După ce a investit peste 600.000 de dolari în palatul său, impunătoarea reşedinţă a ajuns pe numele soţiei. Iar acum femeia, singura care l-ar putea salva din sărăcie, se pare că i-a întors spatele. 

"În casă la mine s-a făcut primul videoclip al lui Adrian Copilu Minune şi Costi Ioniţă, "Of viaţa mea". Şi alt videoclip l-a făcut Connect-R. Vai! Uite cum mi s-a făcut pielea pe mine. Simt o gheară pe inimă. Când văd această imagine, mă simt că intru într-un cavou", a spus Ion Pârnică la "Acces Direct".

Ca într-un cavou! Aşa se simte atunci când păşeşte în palatul lui. Ion Pârnică sau mai bine zis Regele Barbutului din România a investit o avere în această vilă spectaculoasă.

"Am fost unul dintre cei mai mari jucatori. "Am jucat sume emorme, sume mari. Am câştigat, am pierdut", a spus acesta.

Dar a jucat, până a pierdut... tot! Era cel mai cunoscut barbugiu din România, iar de-a lungul timpului, scrie presa, ar fi curăţat buzunarele multor VIP-uri. Însă acum, regele barbutului, 
din cel care întorcea banii cu lopata, a ajuns... la sapă de lemn. Şi picătura care a umplut paharul sărăciei celui cunoscut şi ca Oneaţă ar fi venit chiar de la femeia pe care a iubit-o şi în care a avut încredere... oarbă. Femeia care i-a furat inima se pare că i-a furat şi şansa la o viaţă liniştită.

E cea mai mare temere a Regelui Barbutului... să nu ajungă ultimul om. El, cel care s-a învârtit în "cercuri înalte" şi care a ajutat mulţi artişti să se lanseze în lumea manelelor. Artişti care, povesteşte bărbatul, i-au trecut de multe ori pragul casei. "Aici era exact cum îţi visezi tu în visele tale că ai vrea să ai ceva! Aşa era casa mea", a spus acesta.

Era... Pentru că azi, pereţii au rămas goi. Praful s-a aşternut peste covorul pe care au călcat zeci de manelişti faimoşi, dar şi peste mobilierul adus de peste mări şi ţări, un mobilier în culori regale care a costat o avere. Iar din fântâna arteziană de altă dată a mai rămas doar un... şarpe, ca simbol al trădării, parcă.

Aşa arată acum, însă atunci când a ridicat-o, vila regelui Barbutului era unică în România! Regele barbutului are o ultimă dorinţă. "Dacă aş avea posibilitatea, nu că n-aş vinde-o, aş renova-o", a spus Ion Pârnică, regele barbutului.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro