Regele luptătorilor și-a alungat soția din palat! Doina, la un pas de sinucidere din cauza amantei. VIDEO

+2 click pentru
galerie

Regele luptătorilor și-a alungat soția din palat! Doina, la un pas de sinucidere din cauza amantei © captura video

Regele de aur al luptătorilor şi-a luat amantă, ca să-şi terorizeze soţia?! Bărbatul şi amanta lui i-ar fi pus gând rău soției. Doina, o femeie de 45 de ani, suține că bărbatul care ar fi trebuit să o protejeze i-ar face viața un calvar. Și ca și când acesta nu ar fi fost suficient de puternic, și-ar fi luat și un aliat de încredere: pe amantă. 

Mai mult decât atât, cei doi ar amenința-o cu moartea, asta după ce ar fi alungat-o din palatul familiei. Doina a ajuns la disperare! 

"Îmi este foarte frică de el şi de amanta lui, că mă ameninţă tot timpul, cu moartea. Ea mi-a distrus familia şi tot ea e geloasă că am vrut să mă sinucid. El e un om, n-a făcut sport. A făcut doar câte o oră așa pentru el, n-are diplome. A intervenit ea în viața lui și s-a distrus tot, copii, familie, casă, tot. Cred că avem 17 ani de când ne-am căsătorit legal. Are o viață dublă în continuare, de vreo 16 ani. Eu am aflat de ea acum opt ani, când am fost ultima dată cu el în Germania. El m-a lăsat acolo cu niște băieți și el s-a dus cu amanta la o nuntă cu Ploiești. Mi-a zis cineva mie că l-a văzut. N-am mai acceptat pentru că s-a ajuns prea departe, femeii ăsteia nu i-am făcut nimic, doar i-am dat niște mesaje. Ea a făcut publice mesajele.", a povestit femeia, la Acces Direct. 

Totodată, soțul acuzat de agresiune spune că soția minte și că nu a dat-o afară din casă. Bărbatul usține că a avut, într-adevăr o amantă, însă problemele între el și soție nu au început din acest mo

"Eu am venit de la spital, am găsit ghenă de gunoi. Am o amantă cu care am stat. Cu amandat am făcut un dans, două cu ea, acum 20 de ani, la discotecă. Avea probleme cu părinții. Am trăit cu amândouă.", a povestit și bărbatul, potrivit Acces Direct. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro