“Reginele internetului”, adevărul despre pozele sexy / Alina Ceușan și Carmen Grebenișan spun ce e pe bune şi cât e editat!

+4 click pentru
galerie

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, “gemenele” de la Asia Express, vorbesc deschis despre trucurile la care apelează frecvent pentru a face furori pe internet.

Invitate la „Trips & Tricks”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora ... , la Antena Stars, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan mărturisesc faptul că de multe ori lumea le confundă, fiindcă seamănă foarte mult. „Semănăm pentru că suntem în costumele de baie, suntem blonde amândouă şi avem aceeaşi înălţime. Am păţit de foarte multe ori să ne confunde lumea.

(...) Noi ne gândim tot timpul şi la poze, face parte din noi. În vacanţele în care ştim că şi muncim, mereu ştim că se întâmplă să facem poze în ziua respectivă şi e normal să ne aranjăm măcar o sprânceană. (...) Schimbăm minim două-trei ţinute pe zi, depinde unde mergem. Am schimbat şi 11 ţinute pe zi şi nu este o chestie pe care să o faci într-o vacanţă normală”, mărturisesc cele două „Regine ale internetuluI”.

Bombele sexy susţin că emisiunea Asia Express le-a făcut să aprecieze mai mult ceea ce au. „În rucsac aveam şi sac de dormit, cort, pernă, toate gonflabile. (...) Toate lucrurile astea ne-au făcut să apreciem şi mai mult ce avem, inclusiv presiunea de la duş şi apa de la toaletă. Dintre toţi concurenţii, ne-am certat cel mai puţin.

Am avut momente când eram amândouă nervoase pe un al treilea personaj. Uneori una voia să o ia într-o direcţie, celaltă în altă direcţie şi au fost momente în care chiar ne-am distrat”, explică „gemenele” Ceușan și Grebenișan.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro