Remus Truică, mai bogat cu jumătate de milion de euro / Cum a pus mâna pe suma uriaşă!

+3 click pentru
galerie

Remus Truică se poate considera un om norocos, în pofida problemelor pe care le-a avut în ultima perioadă, iar recent a pus mâna pe o sumă „furmuşică”: jumătate de milion de euro.

Războiul dintre controversatul afacerist Remus Truică şi fostul său partener de afaceri, Ion P., s-a încheiat, recent, în instanţă. După ce a depus mai multe documente justificative la dosar, Truică a obţinut instituirea sechestrului asigurător şi a popririi pe conturile lui Ion P., pentru o datorie de 458.750 euro şi 52.830,60 lei, plus dobânzile aferente. „Dispune instituirea sechestrului asigurător asupra bunurilor mobile şi imobile ale pârâtului P. Ion şi instituirea popririi asigurătorii asupra conturilor pârâtului P. Ion deschise la unităţi bancare până la concurenţa creanţei de 458.750 euro la care se adaugă dobânda aferentă acestei sume, calculată de la data de 01.01.2012 şi până la data plăţii efective, în conformitate cu art. 5 alin. 1 din O.G. nr. 9/2000 şi a creanţei de 52.830,60 lei. Respinge cererea intimatului de obligare a apelantului la plata cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată. Definitivă”, au decis, recent, magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti.

Pe de altă parte, Remus Truică este acuzat de DNA de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de influență, spălare de bani, dare de mită și complicitate la abuz în serviciu. În dosarul respectiv, prințul Paul a fost pus sub acuzare pentru cumpărare de influență, spălare de bani și complicitate la abuz în serviciu. Procurorii susțin că, începând cu noiembrie 2006, Remus Truică, avocatul Robert Roșu și alte persoane au constituit un grup infracțional care a avut ca scop dobândirea întregii averi revendicate nelegal de prințul Paul. Ulterior, la acest grup au aderat Dan Andronic, Marius Marcovici și Lucian Mateescu. Astfel, prințul Paul i-a promis lui Remus Truică și asociaților săi o cotă importantă, între 50% și 80% din valoarea bunurilor pe care le revendica în România și, ulterior, le-a și dat acestora bunurile, pe măsura obținerii lor, în schimbul intervenției pe lângă funcționari publici cu atribuții în reconstituirea/retrocedarea dreptului de proprietate din București și din mai multe județe din țară sau pe lângă judecători.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro