Restricții speciale pentru bătrâni! Klaus Iohannis: „Să stea practic tot timpul acasă”

Restricții speciale pentru bătrâni! Klaus Iohannis: „Să stea practic tot timpul acasă” © arhivă

Printre măsurile anunțate de Klaus Iohannis marți, 24 martie, se numără și restricțiile speciale ce vor fi introduse pentru ca persoanele de peste 65 de ani să nu fie expuse virusului Covid-19. 

Klaus Iohannis a informat marți, 24 martie, printre noile măsuri ce vor intra în vigoare începând de miercuri, 25 martie, că persoanele cu vârsta de peste 65 de ani sunt cele mai vulnerabile în fața noului coronavirus, motiv pentru care „avem nevoie și de restricții speciale”.

Președintele României a precizat în cadrul acestei intervenții publice că bătrânii vor trebui să stea tot timpul la domiciliu, pentru a nu fi expuși virusului Covid-19.

„Un punct foarte special, țin neapărat să-l mai menționez - persoanele cele mai vulnerabile sunt persoanele peste 65 de ani. Este evident că avem nevoie de măsuri speciale, dar și de restricții speciale. Și, astfel, pentru a proteja persoanele peste 65, pentru aceste persoane se vor introduce restricții speciale, în sensul că vor trebui, în interesul lor propriu, să stea practic tot timpul acasă”, a declarat Klaus Iohannis.

De asemenea, la ședința de urgență au fost discutate și alte măsuri care se cer luate, fie prin Ordonanțe de urgență ale Guvernului, fie prin Hotărâri ale Guvernului, fie prin ordine militare.

Restricțiile anunțate de Președintele României vor fi prelucrate în cursul zilei de astăzi într-o ordonanță militară,  care se va finaliza până la sfârșitul zilei.

„Și restricțiile, dragi români, vor intra în vigoare începând de mâine”, a anunțat Klaus Iohannis.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro