Rezultatul testului în cazul studentei din Regie, suspectă de coronavirus

Rezultatul testului în cazul studentei din Regie, suspectă de coronavirus © captură video

Avem rezultatul testului în cazul studentei preluată duminică seară din campusul studenţesc Regie din Bucureşti!

Duminică seară, o studentă din campusul Regie din Bucureşti, în vârstă de 22 de ani, a fost preluată cu un echipaj al ambulanţei. Tânăra era suspectă de infectare cu virusul Covid-19!

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat duminică seara că tânăra de 22 de ani a fost dusă la Institutul Matei Balş din Bucureşti cu un echipaj SMURD, pentru a fi testată pentru noul tip de coronavirus. Studenta se întorsese din Italia şi acuza durere în gât. 

„O femeie care s-a întors din Italia și acuză durere în gât a fost transportată la Spitalul Matei Balș din București. Pacientul a fost transportat cu un echipaj SMURD pentru a fi testată cu în vederea stabilirii dacă a fost infectată cu noul tip de coronavirus. Astfel, femeia nu este confirmată ca fiind purtătoare a virusului, ci se fac verificări pentru a se stabili acest lucru, având în vedere simptomele prezentate și zona din care a revenit în țară”, se arată într-un comunicat remis de Grupul de Comunicare Strategică.

Rezultatul testului: negativ

Studenţii din Regie pot răsufla uşuraţi! Tânăra de 22 de ani nu este infectată cu virusul Covid-19.

Luni, GCS a anunţat printr-un comunicat că "rezultatul testelor pentru studenta suspectă de îmbolnăvire cu noul coronavirus este negativ, conform INBI Matei Balș".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro