Rezultatul testului premierului Ludovic Orban! Prim ministrul nu este infectat cu noul coronavirus și poate ieși din izolare

Rezultatul testului premierului Ludovic Orban! Prim ministrul nu este infectat cu noul coronavirus și poate ieși din izolare

Ludovic Orban a primit rezultatul celui de-al doilea test pentru coronavirus, în contextul în care a rămas în autoizolare timp de 14 zile, la Vila Lac 1.

Premierul României, alături de membri ai Gurvernului său, au primit rezultatele testului pentru COVID-19. Toate testele au fost negative, astfel că toți miniști au ieșit din izolare.

Ludovic Orban a petrecut cele 14 zile de zolare la vila de protocol Lac 1. După primirea rezultatelor, el își poate relua activitatea de la Palatul Victoria, alături de colegii săi din Guvern.

Premierul Ludovic Orban a fost testat de două ori pentru COVID-19

Prim ministrul s-a izolat pe data de 13 martie la Vila Lac 1 pentru a evita răspândirea virusului, în eventualitatea în care el ar fi contractat boala. 

Orban, împreună cu mai mulți miniștri și parlamentari, a participat la ședința Biroului Politic Național al PNL din 9 marte, alături de senatorul Vergil Chițac, politician confirmat cu coronavirus.

În aceeași zi, Ludovic Orban a efectual primul test pentru coronavirus și s-a autorizolat, pentru a se asigura că nu este bolnav și că nu a îmbolnăvit pe alții.

”Premierul Ludovic Orban a fost testat în cursul zilei pentru noul coronavirus (COVID-19), iar rezultatul este NEGATIV”, se arăta atunci în comunicatul Grupului de Comunicare Strategcă.

Ieri, 23 martie, premierul Ludovic Orban a fost supus celui de-al doilea test. Și de această dată, rezultatul a fost negativ, astfel că el poate ieși din regimul de izolare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro