Rocadă la conducerea Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara. Nelu Tătaru a decis cine este noul manager

Rocadă la conducerea Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara. Nelu Tătaru a decis cine este noul manager © arhivă

Rocadă la conducerea Spilului de Boli Infecțioase din Timișoara, decisă de Nelu Tătaru. Ministrul Sănătății a decis ca managerul să devină director medical, iar directorul medical manager. 

Managerul devine director medical, directorul medical devine manager

Ministerul Sănătăţii Nelu Tătaru a schimbat managerul de la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara cu directorul medical de la aceeași unitatea spitalicească și invers. Prin urmare, managerul Voichiţa Lăzureanu a devenit director medical, iar directorul medical Cristian Oancea este manager. 

Rocada s-a produs începând de luni, 18 mai. 

Decizia vine în contextul în care mandatul Voichiței Lăzureanu de managher se încheia zilele acestea, iar concursul pentru post ce urma să fie organizat de Primărie a fost suspendat pe perioada pandemiei de coronavirus. 

Schimbarea produsă din decizia lui Nelu Tătaru a determina ca echipa de conducere a Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara să rămână practic aceeași. 

Până la organizarea unui concurs pe postul de manager, directorul medic Cristian Oancea este în funcție, iar Voichiţa Lăzureanu, director medical.

Luni, 18 mai, Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara are 39 de pacienți COVID, dintre care cinci internați la ATI, conform stiripesurse.ro. 

Până în prezent, echipa medicală a spitalului a vindecat peste 450 de pacienți. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro