Român asasinat în Costa Rica, alături de iubita lui. Ionuţ a murit împuşcat la doar 38 de ani

+4 click pentru
galerie

Român asasinat în Costa Rica. Ionuţ a murit împuşcat la doar 38 de ani © captură video

Un român şi iubita lui, un model de succes, au fost asasinaţi la comandă în Costa Rica. Cei doi se aflau într-un autoturism. Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Ionuţ George Otelac, în vârstă de 38 de ani şi iubita sa, Raquel Maria Gamboa Mora, în vârstă de 25 de ani, un model din Costa Rica, au fost asasinaţi la comandă de doi motociclişti. Atacul mafiot a avut loc în plină zi, marţi, 10 septembrie, pe o stradă din faţa sediului Primăriei din oraşul Alajuelita. 

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi date de presa locală, se observă cum doi motociclişti se apropie de autoturismul în care se aflau românul de 38 de ani şi iubita lui, Raquel Maria Gamboa Mora.

S-au tras mai multe focuri de armă, iar Ionuţ George Otelac a murit pe loc. Modelul de top din Costa Rica avea încă semne vitale la sosirea echipajelor de ambulanţă, dat nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decesul.

După asasinat, motocicliştii au dispărut fără urmă, potrivit crhoy.com.

Trupurile neînsufleţite ale lui Ionuţ George Otelac şi Raquel Maria Gamboa Mora au fost duse la serviciul de medicină legală din Costa Rica în vederea efectuării necropsiei.

Se pare că Ionuţ George Otelac, românul de 38 de ani, a avut probleme cu legea de-a lungul timpului. În 2001, a fost arestat pe aeroportul din Juan Santamaria pentru trafic de droguri. Atunci, acesta voia să transporte 20 de kilograme de cocaină în mai multe sticle de vin. Poliţia a reuşit atunci să destructureze o grupare de nouă cetăţeni străini. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro