Român de 23 de ani condamnat la închisoare pe viaţă în Germania, după ce şi-a ucis şefa

Român de 23 de ani condamnat la închisoare pe viaţă în Germania, după ce şi-a ucis şefa © Foto simbol arhivă

Românul de 23 de ani care a şocat Germania după ce şi-a ucis şefa şi a indus în eroare autorităţile încercând să facă crima să pară sinucidere a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Autorităţile germane l-au condamnat pe Sava J, un român stabilit de trei ani în Budesheim, la închisoare pe viaţă, aceasta fiind cea mai dură sentinţă permisă. În urma cercetărilor, anchetatorii au descoperit că românul în vârstă de 23 de ani a sufocat-o pe şefa lui, Bianca, în vârstă de 51 de ani.

Victima era proprietara unei herghelii, iar Sava J. câştiga la locul de muncă 250-300 de euro pe săptămână. Bărbatul a ucis-o pe femeie după ce, la un moment dat, ar fi cerut o mărire de salariu, iar afacerista nu ar fi fost de acord, potrivit kurier.at.

Românul de 23 de ani i-a luat viaţa pe 10 septembrie, în anul 2018. Pentru a face totul să pară o sinucidere, a legat-o pe femeie de o balustradă din locuinţa proprie. Deşi intrase în vizorul anchetatorilor, Sava J. s-a făcut dispărut.

Ulterior, acesta a fost găsit de autorităţi într-o localitate austriacă şi a fost arestat pe 21 ianuarie. Atunci, nu a opus rezistenţă, dar a părut surprins. La audieri, Sava J. a recunoscut crima şi a fost trimis în Germania pentru continuarea procedurilor.

Magistraţii din Germania l-au condamnat pe românul de 23 de ani la închisoare pe viaţă, pe 17 septembrie, la un an de când a comis crima. Însă, avocaţii lui Sava J vor face apel.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro