Un român a fost dat în urmărire de trei luni în Germania. Familia este disperată

Un român a fost dat în urmărire de trei luni în Germania. Familia este disperată © observator.tv

Un român de 31 de ani, plecat la muncă în Germania, a dispărut și de trei luni nimeni nu mai știe nimic. Familia se gândește la cele mai sumbre scenarii și imploră pe oricine l-a văzut să anunțe imediat autoritățile.

Silviu Silea lucra la un abator din orașul Gutersloh. Bărbatul a fost dat în urmărire la nivel local și, pentru moment, polițiștii nu au furnizat nici o informație familiei. Rudele trăiesc un coșmar, de trei luni, de când bărbatul a fost văzut ultima oară, în zona unui magazin din Italia.

În ultimul timp, alte două cazuri au fost înregistrate în România

Mișu Durac, copilul dat dispărut, în vârstă de 12 ani, ar fi plecat împreună cu un prieten la Craiova, însă polițiștii nu au verificat încă informația. Băiatul respectiv, din Băilești, a mers la părinții copilului dispărut și i-a anunțat că acesta nu mai vrea să vină acasă, scrie observator.tv. Și oamenii legii din Oradea fac un apel la populaţie cu privire la dispariţia unui bărbat.

Tatai Ştefan, în vârstă de 57 de ani, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Pe site-ul Poliției Române erau, în iulie 2019, 17 persoane dispărute la nivel național. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro