O prostituată româncă i-a înfipt cuţitul în gât unui recidivist francez, după ce acesta a încercat să o omoare

O prostituată româncă i-a înfipt cuţitul în gât unui recidivist francez, după ce acesta a încercat să o omoare © spynews.ro

A fost la un pas de moarte după ce un recidivist a atacat-o pe o stradă din Franţa. Românca de 23 de ani i-a luat cuţitul şi l-a înfipt în gând. Femeia a fost găsită în stare de şoc şi plină de sânge, de oamenii legii. 

Eliberat de 3 luni din închisoare, unde executase 30 de ani de detenţie pentru crimă şi viol, un francez în vârstă de 54 de ani, a vrut să-i ia viaţa unei românce de 23 de ani, vineri seara, la Mulhouse. Tânără, prostituată, s-a urcat în maşina bărbatului şi imediat ce a închis portiera, francezul s-a năpustit asupra ei cu un cuţit. 

S-a luptat cu el şi l-a înjunghiat cu propria armă, în gât, lângă claviculă. Românca de 23 de ani a reuşit apoi să fugă din maşină şi a cerut ajutorul. Un echipaj de poliţie a găsit-o plină de sânge, în stare de şoc. 

Recidivistul francez a fost găsit lângă autoturism, în stare gravă. Ieri, un judecător a decis plasarea sa în arest preventiv. Bărbatul urmează să fie judecată sub acuzaţia de tentativă de omor şi atac armat asupra unei persoane, scrie observator.tv.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro