Româncă din Spania, înjunghiată în inimă în fața celor doi copii. Cine este agresorul

Româncă din Spania, înjunghiată în inimă în fața celor doi copii. Cine este agresorul © Arhiva

Incident grav petrecut în localitatea La Puebla de Almoradiel din Spania. O româncă, în vârstă de 43 de ani, a fost înjunghiată în inimă, chiar în fața celor doi copii ai săi.

Crima s-a petrecut azi-noapte, pe fondul unor neînțelegeri. Femeia s-a luat la ceartă cu soțul său, un bărbat în vârstă de 50 de ani, tot român. Scandalul a degenerat rapid și astfel s-a ajuns la crimă. Cei doi români s-au stabilit în Spania în urmă cu mulți ani, iar de atunci s-au mutat împreună și și-au întemeiat și o familie. La ceva timp, au apărut și cei doi copii și totul părea să meargă bine între ei. 

Scandalul a pornit din motive încă necunoscute, iar după ce victima și soțul ei s-au luat la ceartă, bărbatul a prins chip de nebunie, a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o pe soția lui drept în inimă, în fața celor doi copii. Auzind țipetele, mai mulți vecini au apelat numărul de urgență și au cerut ajutorul autorităților.

Ce se va întâmpla cu copiii

Paramedicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru româncă, iar soțul ei a fost arestat pe loc și dus la secție. Cât despre cei doi copii, minori, aceștia au fost luați în grija serviciilor de protecție a copilului, iar o anchetă va dezvălui dacă cei doi au rude în grija cărora pot fi lăsați.

În localitatea La Puebla de Almoradiel au fost declarate trei zile de doliu în memoria româncei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro