O româncă, mama unei fetițe de șapte luni, a dispărut fără urmă în Spania. Ipoteza lansată de iubitul ei

O româncă, mama unei fetițe de șapte luni, a dispărut fără urmă în Spania. Ipoteza lansată de iubitul ei © Facebook

Dana Leonte, o româncă stabilită în Spania, a dispărut în circumstanțe suspecte. Fratele ei susține că nu și-ar fi părăsit fetița de numai șapte luni și că ceva tragic s-a întâmplat. Pe de altă parte, iubitul Danei spune că femeia a plecat de bunăvoie.

În vârstă de 31 de ani, Dana Leonte reușise să își deschidă un bar în Arenas, după 15 ani de locuit în Spania. Tânăra locuia cu prietenul ei, Sergio, în aceeași zonă din Malaga și, în urmă cu șapte luni, cei doi au devenit părinții unei fetițe. 

Acum 10 zile, Dana Leonte a dispărut fără urmă. Iubitul a dar alarma la poliție pe 12 iunie și a specificat că românca nu s-a mai întors după muncă. Însă, a mai spus că a ales să plece de bunăvoie, având niște „treburi de rezolvat”. Ba chiar, susține el, Dana și-ar fi luat hainele și banii, înainte să-l sune și să-l anunțe că pleacă, relatează El Espanyol.

Fratele Danei, Florin, contrazice tot ce susține iubitul Sergio. 

”Ceva rău i s-a întâmplat, era dependentă de telefonul mobil, de toate aplicațiile și nu mai știm nimic despre ea de pe 12 iunie. Dacă ar fi plecat în călătorie undeva aș fi aflat. Am vorbit cu prieteni din România, Germania, Italia și nu știu nimic despre ea”, a povestit Florin.

Potrivit publicației Sur, Dana și-a reclamat iubitul pentru rele tratamente, dar cazul a fost clasat de un judecător din Vélez-Málaga.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro