Românca sechestrată 10 ani în casa unui italian a vorbit pentru prima dată: "M-a izbit cu capul de pereți, apoi mi-a astupat gura"

Locul în care a fost sechestrată © Captură video

Mihaela Maricela Condrea a fost ţinută sechestrată timp de 10 ani în casa unui italian care nu numai că a închis-o, ci a şi supus-o unor chinuri groaznice. La câteva luni de la descoperirea ei, românca a vorbit pentru prima dată. 

Chinul româncei a început în 2007, când a ajuns în Lamezia să lucreze la o familie de italieni ca îngrijitoare. După moartea femeii de care avea grijă românca, văduvul Aloisio Francesco Rosario Giordano, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a sechestrat-o.

"Da, mi-am confecționat o coardă din cearșafuri sperând să pot coborî cu ea, eram închisă sus, la etajul patru, dar m-a prins exact când mă urcam pe fereastră. M-a tras de păr și m-a izbit cu capul de pereți, apoi mi-a astupat gura cu niște cârpe și cu bandă scotch ca să nu pot țipa. M-a trântit la pământ și a început să mă lovească sălbatic cu pumnii și picioarele, cu bucăți de lemn, cu tot ce avea la îndemână. Îngrozită, m-am închis în mine însămi și de frică nu am mai încercat niciodată să fug, pentru că am trecut prin momente îngrozitoare. (...) El, tot timpul cât am fost însărcinată, nu a făcut altceva decât să îmi repete că dacă voi îndrăzni să spun ceva la spital, nu voi mai ieși vie de acolo. Nu-l interesa nimic de copil, ce s-ar putea întampla cu el, îmi repeta mereu, așa cum a făcut-o de când am intrat în casa lui, că eu de la el plec doar moartă. De frică nu am spus nimănui, nimic, chiar dacă eram întrebată de medici și asistente dacă am nevoie de ceva anume. El deja le spusese că eu fiind româncă nu vorbesc italiana și nici nu o înțeleg, deci vorbea el pentru mine. Mă obliga să le spun tuturor că trebuie să vorbească cu el, pentru că eu nu înțelegeam italiana. Nu am putut să le spun nimic, chiar dacă aș fi vrut", a povestit Mihaela Maricela Condrea, potrivit rotalianul.ro.

Aloisio Francesco Rosario Giordano este acum la închisoare. Mihaela Condrea trebuie să rămână în Italia pentru a lua parte la proces, care începe tocmai pe 24 ianuarie 2019. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro