Româncă sechestrată în Spania, salvată în mai puţin de şase ore! Femeia reuşise să-şi alerteze familia. VIDEO

Româncă sechestrată în Spania, salvată în mai puţin de şase ore! Femeia reuşise să-şi alerteze familia. VIDEO © captură video

O româncă de 26 de ani a fost salvată de poliţie, după mai puţin de şase ore de când a reuşit să-şi contacteze familia. Tânăra a fost răpită şi sechestrată de un individ, în Spania. Dus în faţa instanţei, răpitorul a primit o veste surprinzătoare de la judecător: va fi cercetat în libertate. 

Un bărbat a răpit şi a sechestrat o româncă în vârstă de 26 de ani, într-un apartament din localitatea Monzon, provincia Huesca, Spania.

Vineri, 16 august, în timp ce era ţinută captivă, femeia a reuşit să-şi contacteze rudele din România şi le-a spus, disperată, ce se întâmplă. 

Apoi, rudele femeii au alertat Poliţia Română, care a transmis informaţiile autorităţilor spaniole. Astfel, Guardia Civil a acţionat şi în mai puţin de şase ore, apartamentul în care se afla sechestrată românca a fost identificat. 

Oamenii legii au intrat fără să stea la discuţii şi au eliberat-o. Românca prezenta răni pe un antebraţ ce păreau provocate de un cuţit, potrivit 20 Minutos. 

De asemenea, cei de la Guardia Civil au găsit actele de identitate ale româncei, dar şi droguri, respectiv 18 grame de cocaină şi două grame de marijuana, care ar fi aparţinut răpitorului, un tânăr de 36 de ani din Monzon.

Bărbatul de 36 de ani a fost săltat de Guardia Civil şi dus la tribunal cu mandat de arestare. Judecătorul de instrucţie însă, a decis ca răpitorul să fie cercetat în libertate. Înregistrarea cu acţiunea poliţiştilor spanioli a fost făcută publică ulterior, iar cazul a atras atenţia întregii lumi. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro