Românca ucisă în Spania a lăsat în urmă o fiică de 8 ani, care vrea să se facă polițist când crește: „O să facem dreptate”

Românca ucisă în Spania a lăsat în urmă o fiică de 8 ani, care vrea să se facă polițist când crește © Facebook

Isabel, românca găsită moartă în condiții cumplite, în apartamentul ei din Spania, a lăsat în urmă o fiică de 8 ani. Fetița vrea să se facă polițist când va crește mare, în timp ce apropiații și prietenii femeii jură că vor face dreptate.

Isabel Elena Răducanu, de 36 de ani, avea deja o fiică, iar în pântece purta încă o fetiță, pe care urma să o aducă pe lume în trei luni. Și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit, însă. Femeia a fost găsită moartă, dezbrăcată și cu gâtul tăiat, fix în locul unde trăia alături de fiica ei.

„Îţi promit Isabel Elena Răducanu că o să facem dreptate pentru tine şi pentru cine îşi doreşti cel mai mult. Fiica ta, o să îi dau toată dragostea pe care tu i-ai dat-o micuţei. Să ştii că prietena ta Magnolia o va face femeie din cap până în picioare, cu studiile şi educaţia pe care tu i le-ai dat. Tu ai fost mereu acea persoană minunată care m-ai făcut să mă simt atât de bine cu tine, ştiai să râzi şi să ne iubeşti din prima zi, prietena mea, te iubesc şi te voi iubi tot mai mult, infinit, aminteşte-ţi că voi avea grijă de fata ta până când va ajunge poliţistă, tocmai mi-a spus că asta vrea să se facă, ofiţer de poliţie.

Stai liniştită, îl vor găsi pe criminal şi va plăti pentru tot răul pe care ţi l-a făcut. Odihneşte-te în pace, copila mea, mâine o să fiu cu tine, regina mea. Te iubesc, Isabel”, a fost mesajul cutremurător al unei prietene de-ale româncei, postat pe Facebook.

Românca a fost găsită moartă de iubit

Românca a fost găsită dezbrăcată, cu gâtul tăiat în casa în care locuia cu fetiţa ei de 8 ani şi cu partenerul, un spaniol. Chiar el a fost cel care a făcut descoperirea şocantă. Isabel era însărcinată în şase luni, iar la finalul acestei veri urma să devină mămică pentru a doua oară.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro