Detalii şocante referitoare la cum au fost ucise cele două românce, în Cipru. Livia şi fetiţa ei au avut parte de un sfârşit terifiant

Detalii şocante referitoare la cum au fost ucise cele două românce, în Cipru. Livia şi fetiţa ei au avut parte de un sfârşit terifiant © Facebook

Livia Florentina Bunea şi fiica ei în vârstă de 8 ani, Elena Natalia, au fost ucise cu sânge rece de "primul criminal în serie". Acum, presa din Cipru a oferit detalii cutremurătoare referitoare la modul în care cele două românce au fost ucise.

Nikos Metaxas le-a ucis cu sânge rece, le-a tranşat şi le-a băgat trupurile ciopârţite în valize, pe care le-a aruncat într-un puţ inundat al unei mine de cupru. Acel loc este cunoscut în zonă ca "lacul roşu".

Criminalul a recurs la acest gest sperând că trupurile Liviei Florentina Bunea şi al fiicei ei, Elena Natalia, se vor descompune complet în apa cu concentraţie mare de cupru. Acum, cadavrele celor două românce sunt căutate de poliţiştii din Cipru, potrivit AlphaNews Live.

Livia şi fiica ei au dispărut în urmă cu trei ani

Livia Florentina Bunea şi Elena Natalia au fost date dispărute pe 30 septembrie 2016 în Ayios Pavls, Cipru şi nimic nu s-a mai ştiut de ele, asta până la mărturia lui Nikos Metaxas, potrivit protothema.gr.

În urma audierilor, bărbatul este bănuit că şi-ar fi ales victimele pe un site de matrimoniale.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro