Români umiliţi în Danemarca, de un antrenor de fotbal / Declaraţii exclusive

+6 click pentru
galerie

Un antrenor de fotbal din Danemarca este protagonistul unui scandal de proporţii, după ce a făcut nişte afirmaţii incredibile la adresa românilor.

Totul a fost dat în vileag de Mihai G., un român stabilit în Danemarca, tatăl unui băiat care face fotbal de performanţă la un club bine cotat. Bărbatul bănuia că antrenorul are o problemă cu românii, fiindcă fiul său avea parte de un tratament aparte, iar o postare de pe Facebook a antrenorului avea să îi spulbere orice dubiu.

“A scris că organizează o petrecere, iar un prieten l-a întrebat dacă poate aduce băutură şi femei. Antrenorul a răspuns că amicul lui poate aduce femei, atâta timp cât acestea nu miros a brânză şi nu sunt românce. (…) I-am trimis un mesaj, în care l-am întrebat dacă are vreo problemă cu românii, iar antrenorul a spus că îi pare rău pentru ceea ce a publicat şi că a făcut-o în spirit de glumă”, a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, Mihai G.

Într-o postare publicată ieri, Mihai G. explica faptul că afirmaţiile antrenorului l-au dezamăgit profund şi a mărturisit că fiul său nu prea e agreat de danez. “Antrenorul copilului meu, anul trecut, nu l-a luat pe fiul meu decât în 3 meciuri, din 12, și în alea l-a folosit 5-10 minute. Plătesc din buzunar (cu toate că pot beneficia de ajutorul comunei, ca părinte singur) câte 550 dkk la 3 luni. Îl bănuiam de aversiune față de români dar nu aveam dovada... Până azi! Ce să zic? Nu am cuvinte să descriu ce simt. Mai mult pentru sufletul copilului meu... Nu zic nimic doar... Să îi dea bunul Dumnezeu sănătate!”, a scris, cu amărăciune, românul.

Indignaţi, zeci de români l-au sfătuit să-l dea în judecată pe antrenor (foto sus), pentru discriminare, însă bărbatul a dezvăluit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că nu va face acest lucru. “Nu vreau să îi fac rău. Probabil crede că toţi românii sunt tâlhari şi hoţi, fiindcă s-a umplut Danemarca de infractori veniţi din România. Nu există emisiune de ştiri la TV fără să fie prezentată şi o faptă comisă de un român”, a adăugat Mihai G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro