Românii care au credite, victimele unei escrocherii de proporţii! Cum funcţionează cea mai nouă "ţeapă"!

+3 click pentru
galerie

Escrocii specializați în înșelăciuni prin telefon au descoperit o nouă metodă, extrem de ingenioasă, prin care să-i convingă pe români cu datorii la bănci să le vireze în conturi sume mari de bani. Poliția este deja în alertă.

Inventate și îmbunătățite de pușcăriași, înșelăciunile prin telefon sunt, de câțiva ani încoace, una dintre cele mai spinoase probleme ale polițiștilor. Cea mai cunoscută, este, fără îndoială, metoda "accidentul". Când aceasta nu a mai dat roade, ca urmare a mediatizării intense, infractorii au încercat și alte variante. Pentru că s-a constatat se pot face bani frumoși de pe urma unui simplu telefon, escrocii au deschis în străinătate posturi telefonice cu suprataxă și au început să apeleze la întâmplate numere din România.

Mai nou, aceștia au aruncat, însă, pe piață, o nouă metodă prin care escrocii speră să devină milionari. Concret, victimele sunt sunate de pe numere străine, cum este, de exemplu, +50929955854. De cum răspunzi, auzi un robot care te anunță că tocmai ești în legătură cu "Biroul de credite". Apoi, vocea prietenoasă îți dictează rar și foarte clar "numărul tău de cont". După ce se presupune că ai notat numărul, ești anunțat că ești un rău platnic și că nu ți-ai achitat o datorie veche. Cum de bănci nu scapi niciodată, tocmai ai fost raportat la "Biroul de credite", iar dacă nu achiți imediat, nu vei mai putea să faci împrumuturi și, pe deasupra, urmează să ți se blocheze conturile și să fii executat silit. Metoda a început deja să facă victime, mai ales în rândul celor care nu au avut niciodată probleme cu băncile și pentru care o "pată" la adevăratul Birou de credite reprezintă o adevărată tragedie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro