Detalii tulburătoare despre românii morți în urma furtunii din Grecia. Din ce zonă a României erau

Detalii tulburătoare despre românii morți în urma furtunii din Grecia. Din ce zonă a României erau © captură video

Ies la iveală detalii tulburătoare despre cei doi români, mamă și fiu, morți în urma furtunii din Halkidiki. Se pare că cei doi erau din Cluj Napoca, după cum informează presa locală.

Noi informații ies la suprafață, în cazul românilor morți după furtuna din Grecia, din regiunea turistică Hakidiki. Se pare că femeia și fiul ei erau din Cluj Napoca, după cum informează gazetadecluj.ro. Românul rănit se pare că era soțul femeii moarte și tatăl copilului de numai 8 ani, care a pierit și el. 

Ministrul a confirmat cauza pentru care mama (54 de ani) şi fiul (8 ani) şi-au pierdut viaţa, în Halkidiki. Acoperişul restaurantului din Nea Plagia a fost ridicat de furtună şi aruncat peste cei doi români. În acest moment, se aşteaptă eliberarea certificatului de deces, pentru îndeplinirea formalităţilor de repatriere.

″În cursul zilei de astăzi, tatăl va fi externat din spital. În prezent, consulatul ţine legătura cu familia din România pentru îndeplinirea diferitelor formalităţi, respectiv certificatul de deces cu compania la care avea asigurare familia respectivă. (...) Pentru repatrierea corpurilor, vorbesc de mamă şi de băiat, se aşteaptă eliberarea certificatului de deces pe baza căruia se pot face formalităţile pentru transportarea lor în România. (...) Există un procuror care se ocupă de cazul respectiv, de toate cazurile”, a declarat ministrul de Externe, la România TV.

Trupurile fără viață ale celor doi urmează să fie repatriate săptămâna viitoare. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro