Românul care a speriat America, show total într-o puşcărie din California! Imagini incredibile

+8 click pentru
galerie

Interlopul român arestat în SUA după ce a fost prins în flagrant în timp ce dădea lovitura la o bancă a tras un show de zile mari în una dintre cele mai dure puşcării din America.

Închis din luna octombrie în Penitenciarul de Stat Pelican Bay, din California, situat în “Top 10 - Cele mai dure puşcării”, interlopul român Alex Stoica a tras o petrecere de zile mari, în celulă. Şi, ca să le demonstreze şi prietenilor din România că el face aroganţe în stil mioritic şi dincolo de Ocean, s-a filmat în timp ce chefuia alături de colegii de celulă, apoi a postat imaginile pe pagina sa web.

Interlopul român a fost arestat de poliția americană pentru fraude electronice, în urmă cu două luni, după ce acesta a fost prins cu zece carduri clonate, de pe care se pregătea să scoată banii. Potrivit autorităților SUA, pentru a nu fi recunoscut din imaginile surprinse de camerele de luat vederi ale bancomatelor, Stoica folosea o cagulă. Din câte se pare, afacerea era foarte profitabilă. Într-unul dintre celebrele sale live-uri, bărbatul se lăuda că are “saci cu dolari”.

Ridicat de polițiști, Stoica riscă o pedeapsă cu închisoarea în Statele Unite, pentru furt de identitate, însă, peste Ocean, faptele care nu sunt comise cu violență sunt tratate cu o oarecare indulgență. Ca urmare, acesta are șanse să scape destul de ieftin. Problemele sale vor începe, însă, abia după executarea pedepsei, în cazul în care va fi deportat în România, unde îl așteaptă o mulțime de oameni deosebit de periculoși, pe care acesta i-a atacat în mod gratuit, iar clipurile respective au fost vizualizate de sute mii de oameni.

Alex Stoica a devenit cunoscut, peste noapte, după ce, acum câteva luni, a început să intre live pe un site de socializare și să injure, să jignească și să amenințe mai mulți lideri interlopi din țară. Țintele lui preferate au fost frații Mircea și Vali Băluș, ziși Nebunii, considerați drept noii lideri ai grupării Sportivilor din București. Stoica i-a amenințat pe aceștia în mai multe rânduri și i-a atras atenția lui Mircea Nebunu că, deși se consideră lider interlop, nu are voie să intre în mai multe cluburi importante din Capitală. Stoica nu s-a oprit, însă, la gruparea Sportivilor. Acesta i-a amenințat și i-a umilit și pe alți interlopi cu nume, în condițiile în care el se afla pe teritoriul SUA, la mii de kilometri distanță de țară. Numai că, atunci când își făcea în România dușmani pe bandă rulantă, Alex Stoica nu a luat în calcul și faptul că, la un moment dat, soarta îl poate arunca direct în mâinile acestora.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro