Românul care l-a bătut măr pe superstarul american Anthony Joshua, afectat de COVID-19 / „Mi-a dat viața peste cap!”

+4 click pentru
galerie

Pandemia de coronavirus a dat cu totul peste cap viața boxerului român care l-a făcut knock-out pe superstarul american Anthony Joshua, actualul deținător al centurii mondiale la categoria grea. Acesta a ratat două momente extrem de importante, unul pe plan personal, iar al doilea pe plan sportiv.

Mihai Nistor, cel mai valoros greu din boxul profesionist românesc, a fost puternic afectat de criza provocată de COVID-19. Acesta a dezvăluit, pentru spynews.ro, că din cauza restricțiilor impuse de pandemie, a fost nevoit să-și anuleze nunta și botezul copilului său, în vârstă de opt luni, care urmau să aibă loc, amândouă odată, într-un local de lux din Iași.

În același timp, Nistor, care boxează pentru promoția legendarului Oscar de la Hoya, urma să aibă și două meciuri, în America, programate să aibă loc în perioada următoare. Primul meci era unul de palmares, iar al doilea viza prima centură internațională din cariera de boxer profesionist a lui Mihai Nistor. 

Super-greul român a făcut, recent, pasul către o carieră în boxul profesionist după ce, la amatori, a reușit să obțină numeroase medalii internaționale, care au culminat cu titlul de campion mondial, obținut în toamna lui 2015.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro