Românul prins la şase ani după o crimă în Anglia, declaraţii cutremurătoare: "Am picat la mijloc"

Românul prins la şase ani după o crimă în Anglia, declaraţii cutremurătoare: "Am picat la mijloc" © captură video

Românul prins la şase ani de la crima din Anglia a recunoscut totul, după ce a fost încolţit de oamenii legii, într-un apartament din Dej. 

Cristian Sabou, un tânăr de 27 de ani, ar fi fost membru într-o grupare de hoţi de locuinţe care acţiona în jurul Londrei. În noaptea de 29 decembrie 2013, bărbatul a intrat într-o vilă de 1,6 milioane de lire sterline şi i-a luat viaţa unei femei de 55 de ani, proprietara unei galerii de artă. 

Valerie Graves, care se afla în casă cu mama, sora şi cumnatul, a fost omorâtă cu sânge rece. Casa însă, nu îi aparţinea victimei, ci unor prieteni de familie, plecaţi în vacanţă.

De-a lungul anilor, oamenii legii au încercat să găsească vinovatul şi au chestionat peste 10.000 de persoane, iar pe capul criminalului s-a pus şi o recompensă de 10.000 de lire sterline. La şase ani de la crimă, a fost găsit autorul, în Dej.

În urma unei acţiuni comune a poliţiştilor români şi britanici, Cristian Sabou, care locuia în chirie în Dej, a fost prins şi şi-a recunoscut fapta.

"S-a întâmplat un accident. Vă spun sincer că nu am vrut să-i fac rău. A fost un accident. M-a pus cineva să intru în casa aia că a fost vorba că sunt bani acolo şi lucruri de valoare şi m-au pus pe mine. Am picat la mijloc, în capcană şi de frică s-a întâmplat. Vă spun sincer, n-am făcut rău la nimeni în viaţa vieţilor mele", susţine Cristian Sabou, potrivit Observator.

Bărbatul va fi extrădat în Anglia, iar anchetatorii vor continua cercetările pentru a afla dacă există complici.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro