Romii din Târgu-Jiu sfidează starea de urgență. Petrecere în mijlocului zilei cu manele, dans și băutură / VIDEO

Romii din Târgu-Jiu sfidează starea de urgență © Captura video

Deși ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, iar președintele României a decretat stare de urgență, mai mulți tineri din Târgu-Jiu, de etnie romă, au încins o mare petrecere în mijlocul străzii, sfidând astfel măsurile luate de autorități, dar și efortul medicilor. 

Cu manele, băutură și dans, așa au petrecut mai mulți romi din Târgu-Jiu, din cartierul Obreja. Grupul de bărbați petrecăreți pare că nu ia în serios absolut deloc criza provocată de coronavirus cu care ne confruntăm.

Bărbații din Târgu-Jiu au petrecut ore bune în mijlocul străzii, până când presa locală a auzit de ceea ce se întâmplă în cartierul Obreaja și a făcut totul public, după ce unul dintre petrecăreți a avut grija să facă și un live pe Facebook din timpul petrecerii.

După ce Gorj Express a făcut imaginile publice, IPJ Gorj s-a autosesizat și a reacționat în acest caz. Conform autorităților, zece persoane dintre cele petrecărețe au fost amendate cu suma totală de 17,500 de lei pentru nerespectarea ordinii și liniștii publice.

"În seara de 21 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au constatat faptul că, in cartierul Obreja, un grup de persoane consumau băuturi alcoolice și ascultau muzică, provenind de la o stație de amplificare amplasată pe domeniul public, fapte prin care au provocat indignarea locuitorilor din zona, fără să dea dovadă de comportament moral, civic și responsabil, având în vedere starea de urgență generată de pandemia cu Coronavirus.

Zece persoane au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 17.500 lei, conform Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică", a anunțat Biroul de presă al IPJ Gorj.

Imaginile din timpul parangheliei pot fi văzute aici. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro