Rona Hartner, vacanţă cu peripeţii, în paradisul milionarilor / Declaraţii incredibile

+2 click pentru
galerie

Rona Hartner a avut parte de o experienţă incredibilă în „paradisul milionarilor”, unde s-a comportat ca pe vremuri, la 2 Mai.

Invitată la „Trips & Tricks”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.30, la Antena Stars, Rona Hartner vorbeşte despre cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei, petrecută pe Coasta de Azur. „Ne-am mutat o săptămână clandestin pe plajă, ca pe vremuri, la 2 Mai. Acolo am descoperit că, noaptea, apa este fosforescentă. Normal că trebuia să înoţi noaptea, acolo! (...) La una dintre petrecerile de acasă a venit poliţia. Dacă vrei să faci paranghelie de noapte, te duci spre Saint-Tropez sau Hyères”, mărturiseşte Rona Hartner.

Recent, pe Coasta de Azur, Rona Hartner și-a văzut îndeplinită cea mai mare dorință, aceea de a fi mireasă. Artista s-a căsătorit cu iubitul și omul care i-a stat cel mai mult alături la greu, DJ-ul francez Herve Camilleri. Cei doi și-au unit destinele pe Coasta de Azur, iar evenimentul a fost de departe unul obișnuit. Artista și-a transformat nunta într-un adevărat festival, un eveniment la care a putut lua parte oricine. Rona Hartner nu a îmbrăcat clasica rochie de mireasă, ci o costumație cu motive maramureșene. Așa cum era de așteptat, Rona Hartner a fost o mireasă atipică, iar rochia a fost una lungă, cu crinolină, alegând să poarte pe cap o coroniță cu flori. Nici momentul dulce al serii, respectiv tortul mirilor, nu s-a lăsat mai prejos, acesta având șase etaje și un design care le-a luat ochii invitaților.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro