Ruby şi-a adus bunica în pragul disperării / Din cauza cui au ajuns să se certe!

+5 click pentru
galerie

Îndrăgita artistă Ruby şi-a adus bunica în pragul disperării, după ce a umplut casa cu... animale!

Invitată la „Stăpânii vedetelor” - emisiune prezentată de Andra Trandaş şi difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars -, Ruby mărturiseşte că are nouă animale - cinci câini și patru pisici -, pe care le iubeşte foarte tare, spre disperarea bunicii ei, care nu mai ştie cum să o convingă să mai dea din ele. “Pentru mamaie e un blestem să trăiască printre atâtea animăluţe, nu o provocare. Se roagă în fiecare zi la Dumnezeu să le găsesc stăpân, să îi dau, să îi eliberez în natură, să fac ceva cu ei numai să nu îi mai vadă. E foarte supărată”, declară Ruby.

“De când a venit Sachin acasă, ne-a ros pereţii, peretele de la intrare, cel de pe hol, scările. El nu îşi face încă nevoile afară şi stăm cu scutece peste tot. (...) Trei dintre ei ştiu să facă afară, dar Picolina şi Sachin nu încă, sunt încă mici şi fac pe scutece. Şi în felul ăsta îi întărâtă şi pe ceilalţi prin casă. Nu ştiu ce să facem noi cu atâtea animale, şi mamaie mă întreabă... Dar asta e viaţa noastră, altfel nici nu ne-o putem imagina. Eu nu aş putea să trăiesc fără ei”, continuă artista.

Ruby mărturiseşte că are, totuşi, un ajutor de nădejde. “Robert iese cu ei afară. Ieşim şi împreună, dar mie mi-e foarte greu să fac faţă. Înainte mă descurcam cu doi, era OK şi cu trei, dar acum nu se mai poate. Obligatoriu îi ţinem pe toţi în lesă, se încurcă, se îmbârligă, îţi înfăşoară picioarele... Mi-aş dori din tot sufletul ca toţi oamenii din lume să înţeleagă că animalele nu sunt ale nimănui. Eu sunt de părere că ei sunt în responsabilitatea noastră. Ei ştiu ce înseamnă dragostea adevărată şi iubirea necondiţionată şi emoţia, iubirea şi energia pe care ţi-o transimte un căţel… Sunt convinsă că şi un copil mai face chestia asta…

Eu nu cunosc sentimentul, de asta îmi raportez toată dragostea la copiii mei. Ei sunt copiii mei! Şi mi-aş dori ca toată lumea să iubească animalele, dacă nu cu tot sufletul, măcar cu o parte a sufletului lor şi să îşi găsească aşa, un loc mic, pentru că dacă toţi am adopta câte un căţel, câte o pisică, lumea asta ar fi mult mai fericită”, adaugă Ruby.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro