Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Anton de Padova

Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Anton de Padova © e-communio

Sfântul Anton de Padova este unul dintre cei mai cunoscuţi sfinţi. El s-a născut pe 15 august 1195 şi a murit pe data de 13 iunie 1231. Sfântul Anton şi-a dedicat întreaga viaţă credinţei şi i-a slujit Lui Dumnezeu, astfel că după moartea sa a fost trecut în rândul Sfinţilor.

Sfântul Anton de Padova este făcător de minuni, iar toţi cei care se roagă lui sunt ajutaţi. Fie că este vorba de sănătate, de linişte sau de putere pentru a trece peste greutăţile vieţii, Sfântul Anton de Padova ajută pe oricine i se roagă cu credinţă. De asemenea, Sfântul Anton de Padova este cunoscut ca un grabnic ajutător împotriva farmecelor.

În continuare vă prezentăm două rugăciuni către Sfântul Anton de Padova, pe care este bine să le spuneţi în semn de mulţumire, dar şi de dorinţă aprigă pentru nevoile voastre.

Rugăciunea unui om bolnav către Sfântul Anton de Padova

"Sfinte Antoane, tu ai înteles cel mai bine cã sãnãtatea este un mare dar al lui Dumnezeu si de aceea ai mijlocit pentru multi oameni vindecarea de boli pe care medicii le declarau incurabile. Priveste-mã si pe mine, care mã lupt cu boala si nu mã mai vindec. Doresc sã mã bucur de sãnãtate, pentru ca sã duc o viatã frumoasã si sã laud pe Dumnezeu prin munca mea, dar nu mã pot ruga asa cum se cuvine. Pentru trecerea de care te bucuri în fata lui Isus, vindecãtorul celor bolnavi, mijloceste-mi si mie însãnãtosirea prin puterea lui, pentru ca sã reiau datoriile mele de mai înainte. Îti voi fi recunoscãtor si voi cãuta sã-mi folosesc viata pentru a face bine si pentru a-mi mântui sufletul. Iar dacã în planul lui Dumnezeu eu trebuie sã sufãr pentru ispãsirea pãcatelor mele si ale semenilor mei, te rog sã-mi dobîndesti rãbdarea si harul de a uni suferintele mele cu chinurile îndurate de Mântuitorul Isus pe cruce, pentru ca astfel sã am parte de rãsplatã, împreunã cu aceia care-si poartã crucea cu rãbdare pe urmele lui. Amin".

Rugăciune la un mare necaz către Sfântul Anton de Padova

"Sfinte Antoane, tu ai primit de la Dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni în necazurile cele mai mari în care s-au aflat. Tu ai înviat chiar si mortii, ai întors de pe cãile rãtãcite pe cei pãcãtosi, ai vindecat pe cei bolnavi, ai înapoiat lucrurile pierdute sau furate si orice rãu, oricât de mare ar fi fost, s-a îndepãrtat prin puterea rugãciunii tale. Dar nu numai atât, tu ai împãrtit oamenilor bogãtiile harului lui Dumnezeu: prin tine mii de oameni s-au întors la credintã, au învãtat sã fie constiinciosi în împlinirea datoriilor, au ajuns la bunãstare si o viatã fericitã. Si eu alerg la tine în necazul în care mã aflu. Nu am de unde sã primesc ajutor decât de la Dumnezeu dar sunt nevrednic sã apar în fata lui din cauza pãcatelor mele. Priveste la sufletul meu împovãrat si fie-ti milã de mine. Te rog Sfinte Antoane, pentru dragostea ta fatã de cei sãrmani si pentru grija ta pentru binele lor trupesc si sufletesc, roagã-l pe bunul Dumnezeu sã mã ajute si pe mine. Amin".

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro